Bianco Toscano se slámově žlutou barvou je velmi jemné, ale má intenzivní vůně s výraznýmiovocnými tóny. Příjemná chuť s kyselou dochutí, která dodává svěžest a zvyšuje pocity...
Rosso Toscana je víno s živou rubínově červenou barvou. Vůně je příjemná, ovocná snádechem třešní, které jsou dány převahou hroznů Sangiovese. Chuť je vyvážená a s dobroustálostí.
Světoznámé červené víno z italského Toskánska Chianti DOCG vyráběné prastarou klasickou metodou bez dlouhodobé fermentace v dubových sudech, čímž se získává mladé víno s...
Vernaccia di San Gimignano je typické víno slámově žluté barvy, intenzivní, bohatéa elegantní vůně. Suché, slané, čerstvé s mírně hořkým, harmonickým závěrem.
Odrůda Sangiovese je z kopců ve vnitrozemí Maremma, které byly vždy vhodné propěstování hroznů. Toto Morellino di Scansano vykazuje rubínově červenou barvudobré intenzity, vůně...
Víno vyrobené z hroznů Sangiovese, které má elegantní vůní s tóny zralého ovoce.Plná, harmonická chuť s jemnými a sametovými taniny, s vytrvalým závěrem. Taktozabalená láhev, do...
Světoznámé Chianti Classico DOCG z Toskánska se vyrábí z odrůdy Sangiovese (95%) a Canaiolo (5%), kdy hlavní fermentace probíhá 12 měsíců v dubových sudech a poté ještě...
Tradiční červené víno DOCG z toskánské provincie Siena, jehož základem je odrůda Sangiovese, které zraje v sudech ze slavonského dubu 24 měsíců. Víno má rubínově červenou barvu...
Světoznámé Chianti Classico DOCG Riserva z Toskánska se vyrábí pouze z odrůdy Sangiovese, kdy hlavní fermentace probíhá 18 měsíců v dubových sudech a poté ještě minimálně 6...
Velmi intenzivní, jasně rubínově červená barva. Vynikající vyváženost tříslovin avína k vytvoření komplexní chuti s přetrvávající dochutí. Při koupi 6 láhví balenov atraktivním...
Vynikající víno s rubínově červenou barvou s granátovými odstíny. Má příjemnou vůni pofalkách a výbornou chuť s vynikající strukturou. Víno se ideálně kombinuje s...
Víno vyrobené z hroznů Sangiovese, které má elegantní vůní s tóny zralého ovoce.Plná, harmonická chuť s jemnými a sametovými taniny, s vytrvalým závěrem. Taktozabalená láhev, do...
Vinař Clemente Santi představil v roce 1865 první láhev s názvem Brunello di Montalcino. Jeho vnuk Ferruccio Biondi Santi pak pokračoval ve šlépějích svého dědečka a v usedlosti...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací